EtusivuTiimiJuha Jääskeläinen

Juha Jääskeläinen

Senior Associate

Juha Jääskeläinen, Senior Associate, Alder & Sound
Juha on kokenut siirtohinnoitteluasiantuntija, jolla on laajaa kokemusta useilta eri toimialoilta sekä eri kokoisten yritysten avustamisesta.
 
Monipuolisten siirtohinnoittelutoimeksiantojen lisäksi Juha auttaa asiakkaitamme muun muassa sisäisten toiminta- ja siirtohinnoittelumallien suunnittelussa, ennakollisissa keskusteluissa veroviranomaisten kanssa, valtioiden välisissä ennakkosopimuksissa (APA) sekä tarvittaessa myös kansainvälisessä riidanratkaisussa (MAP, arbitraatio).
 • Yhteystiedot

  +358 40 620 7222

 • Koulutus ja sertifikaatit

  KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI
  Oulun yliopisto
 • Kokemus ja erikoistuminen

  Laaja kokemustausta eri toimialoilla toimivien monikansallisten konsernien avustamisesta vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä. Tuntemusta eri kokoisten yritysten toiminnasta, start-up -yhtiöistä suuriin globaaleihin konserneihin.
   
  Erikoistunut kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviin verokysymyksiin, sisäisten toiminta- ja siirtohinnoittelumallien muutos- ja optimointiprojekteihin, ennakollisiin keskusteluihin ja ennakkosopimuksiin (APA) sekä veroriitojen ratkaisemiseen (MAP, arbitraatio).
 • Jäsenyydet, kunnianosoitukset ja palkinnot

  Suomen Veroasiantuntijat ry


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.