EtusivuTiimiMarkku Renko

Markku Renko

Partner
Transfer Pricing Services

Markku Renko, Partner<br>Transfer Pricing Services, Alder & Sound

Markku vetää siirtohinnoittelupraktiikkaamme yhdessä Petteri Rapon kanssa ja vastaa sisäisesti toimeksiantojen resurssoinnista sekä yhteistyösuhteista kansainväliseen kumppaniverkostoomme. Vaativien siirtohinnoittelutoimeksiantojen hoitamisen lisäksi Markku auttaa asiakkaitamme muun muassa toimintamallien optimoinnissa ja kansainvälisessä riidanratkaisussa. Hän on myös suosittu puhuja ajankohtaistilaisuuksissamme.

 • Yhteystiedot

  +358 44 500 5071

 • Koulutus ja sertifikaatit

  KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI
  Itä-Suomen yliopisto

 • Kokemus ja erikoistuminen

  Laaja kokemustausta eri toimialoilla toimivien monikansallisten konsernien avustamisesta vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä. Ylimmän johdon ja hallitusten luotettu neuvonantaja vaativissa vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä.

  Erikoistunut kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviin verokysymyksiin, sisäisten toiminta- ja siirtohinnoittelumallien muutos- ja optimointiprojekteihin, aineettomien ja sisäisen rahoituksen siirtohinnoitteluun sekä compliance -prosessien tehostamiseen ja ulkoistuksiin.

 • Jäsenyydet, kunnianosoitukset ja palkinnot

  Suomen Veroasiantuntijat ry
  IFA Suomen osasto r.y.


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.