EtusivuTiimiPauliina Karumaa

Pauliina Karumaa

Senior Associate

Pauliina Karumaa, Senior Associate, Alder & Sound

Pauliina on kokenut veroasiantuntija, joka on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, palkitsemisjärjestelmien verokysymyksiin, työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen, kansainvälisiin projektitoimituksiin sekä verolaskentaan- ja veroraportointiin. Pauliinan työskentelyssä tarkka numero-osaaminen yhdistyy verolainsäädännön laajaan tuntemukseen, joka takaa parhaat ratkaisut niin kansainvälisille konserneille kuin kasvuyrityksillekin.

 • Yhteystiedot

  +358 44 239 9655

 • Koulutus ja sertifikaatit

  KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI, YRITYSJURIDIIKKA (VEROTUS)
  Turun kauppakorkeakoulu

 • Kokemus ja erikoistuminen

  Laaja-alaista kokemusta kotimaisten yhtiöiden, kansainvälisten konsernien sekä ulkomaalaisten yritysten avustamisesta ja neuvonnasta erilaisissa verotuksen kysymyksissä.

  Erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, palkitsemisjärjestelmien verokysymyksiin, työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen, kansainvälisiin projektitoimituksiin sekä verolaskentaan– ja veroraportointiin.

 • Jäsenyydet, kunnianosoitukset ja palkinnot

  Suomen Veroasiantuntijat ry


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.