EtusivuTiimiPauliina Karumaa

Pauliina Karumaa

Senior Associate
Tax & Legal Services

Pauliina Karumaa, Senior Associate<br>Tax & Legal Services, Alder & Sound

Pauliina on kokenut veroasiantuntija, joka on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, verotukselliseen due diligenceen, yritysjärjestelyihin, palkitsemisjärjestelmien verokysymyksiin, komennuksella oleviin työntekijöihin liittyviin verokysymyksiin sekä verolaskentaan- ja veroraportointiin. Pauliinan työskentelyssä tarkka numero-osaaminen yhdistyy verolainsäädännön laajaan tuntemukseen, joka takaa parhaat ratkaisut niin kansainvälisille konserneille kuin kasvuyrityksillekin. 

 • Yhteystiedot

  +358 44 239 9655

 • Koulutus ja sertifikaatit

  KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI, YRITYSJURIDIIKKA (VEROTUS)
  Turun kauppakorkeakoulu

 • Kokemus ja erikoistuminen

  Kokemusta kotimaisten yhtiöiden, kansainvälisten konsernien sekä ulkomaalaisten yritysten sivuliikkeiden avustamisesta ja neuvonnasta erilaisissa verotuksen kysymyksissä.

  Erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, verotukselliseen due diligenceen, yritysjärjestelyihin, palkitsemisjärjestelmiin, komennuksella oleviin työntekijöihin liittyviin verokysymyksiin sekä verolaskentaan– ja veroraportointiin.

 • Jäsenyydet, kunnianosoitukset ja palkinnot

  Suomen Veroasiantuntijat ry


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.