EtusivuTiimiSalla Eskola

Salla Eskola

Senior Associate

Salla Eskola, Senior Associate, Alder & Sound

Salla on kokenut veroasiantuntija, jolla on kokemusta sekä kotimaisten yhtiöiden, että kansainvälisten konsernien neuvonnasta ennakkoperintään, palkitsemisjärjestelmiin sekä työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä. Lisäksi hänellä on kokemusta yritysten ulkomaantyöskentelypolitiikoiden/-ohjeistusten suunnittelusta ja laadinnasta.

Salla on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

 • Yhteystiedot

  +358 40 701 6240

 • Koulutus ja sertifikaatit

  OIKEUSTIETEEN MAISTERI 
  Turun yliopisto

 • Kokemus ja erikoistuminen

  Laaja-alaista kokemusta sekä kotimaisten yhtiöiden, että kansainvälisten konsernien neuvonnasta ennakkoperintään, palkitsemisjärjestelmiin sekä työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä. Lisäksi kokemusta yritysten ulkomaantyöskentelypolitiikoiden/-ohjeistusten suunnittelusta ja laadinnasta.

  Erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen henkilöverotukseen ja sosiaaliturvaan, ennakkoperintään, palkitsemisjärjestelmiin ja työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyviin verokysymyksiin sekä henkilöveroraportointiin.

   


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.