EtusivuYritysesittely

Me olemme A&S

Alder & Sound sai alkunsa tarpeesta löytää vaihtoehto kankeille toimintatavoille ja hierarkkisille organisaatioille.

Vuodesta 2010 olemme palvelleet laajaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme kattavien asiantuntijapalveluiden muodossa. Kehittelemme myös aktiivisesti uusia innovatiivisia lähestymistapoja ja toimimme alan johtavien digitaalisten asiantuntijaratkaisujen edustajana Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

2010
 
Perustettu
43
 
Intohimoista ammattilaista
3
 
Toimistoa
800
+
Tyytyväistä asiakasta

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava asiantuntijatalo. Käytännössä se tarkoittaa parhaita asiantuntijoita, uskollisimpia asiakkaita sekä innovatiivisimpia lähestymistapoja ja palvelukonsepteja. Mikään vähempi ei meille riitä.

Keskitymme kaikessa toiminnassamme asiakkaalle tuotettavan lisäarvon maksimointiin ja toteutamme toimeksiannot integroidusti eli yhden luukun -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen. Laaja, tarkoin valittu ja käytännössä testattu kumppaniverkostomme kattaa kuusi maanosaa ja yli 150 maata.

Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä vaihtoehto perinteisille palveluntarjoajille. Työskentelyssämme korostuu käytännöllinen lähestymistapa ja tarjoamme asiakkaillemme joustavia, kattavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. 

Intohimoiset huippuosaajat ovat kaiken toimintamme kulmakivi. Haluammekin tarjota työntekijöillemme ihmislähtöisen työpaikan ja alustan menestyä: mahdollisuuden toteuttaa itseään, asettaa omat tavoitteet ja saavuttaa ne. 

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja tärkeissä kysymyksissä.

Petteri Rapo & Suvi Vänskä

& muut osakkaat


Mikäli haluat tutustua meihin tarkemmin, niin täältä voit lukea lisää tiimistämme, palveluvalikoimastamme sekä edustamistamme digitaalisista ratkaisuista. Ja jos haluat olla yksi meistä, osa A&S-perhettä mukana matkalla kohti menestystä, niin tarkista myös avoimet positiot tai lähetä avoin hakemus.

 

Referensse­jämme

Hei, mitä kuuluu?


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.