EtusivuYritysesittely

Me olemme A&S

Rakennamme ja kasvatamme suomalaisia menestystarinoita.

2010
 
Perustettu
38
 
Kokenutta asiantuntijaa
3
 
Toimistoa
3000
+
Toteutettua toimeksiantoa

Olemme kasvuyhtiöiden ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien konsernien luottokumppani kaikissa vero- ja lakiasioissa. Lisäksi tarjoamme monipuolisesti palveluja yrityskauppoihin ja muihin järjestelyihin liittyen sekä henkilökohtaista neuvonantoa yrittäjäosakkaille ja muille yksityishenkilöille.

Mahdollistamme asiakkaidemme menestyksen omissa liiketoimissaan. Kokeneista asiantuntijoistamme koostuva nimetty tiimi tuntee liiketoimintasi ja globaali kumppaniverkostomme takaa paikallisen asiantuntemuksen kaikissa toimintamaissasi.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja liiketoiminnan eri vaiheisiin. Toimintatavassamme yhdistyvät tekninen osaaminen, käytännön kokemus ja tinkimätön laatu – asiat hoidetaan kerralla kuntoon, suunnittelusta toteutukseen.

Intohimoiset ammattilaiset ja uskolliset asiakkaat ovat menestyksemme salaisuus. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme voidaksemme vastata asiakkaidemme yksilöllisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Kasvamme ja onnistumme tekemällä yhdessä töitä asetettujen päämäärien saavuttamiseksi.

 

Miten voisimme olla sinulle avuksi?

 

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja tärkeissä kysymyksissä.

Petteri Rapo & Suvi Vänskä

& muut osakkaat


Mikäli haluat tutustua meihin tarkemmin, niin täältä voit lukea lisää tiimistämme, palveluvalikoimastamme sekä edustamistamme digitaalisista ratkaisuista. Ja jos haluat olla yksi meistä, osa A&S-perhettä mukana matkalla kohti menestystä, niin tarkista myös avoimet positiot tai lähetä avoin hakemus.

 

Referensse­jämme

Hei, mitä kuuluu?


Tilaa A&S-uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa ajankohtaisista aiheista ja tapahtumakutsumme suoraan sähköpostiisi.

Kerättyjä tunnistetietoja käytetään ainoastaan viestinnällisiin tarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.